Objavila som tento recept na jednom zahraničnom blogu (The healthy foodie). Je to skvelý, rýchly recept na rybku, ktorý je trochu netradičný a exotický, Zobraziť celý popisObjavila som tento recept na jednom zahraničnom blogu (The healthy foodie). Je to skvelý, rýchly recept na rybku, ktorý je trochu netradičný a exotický, no chutí výborne.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zmiešajte spolu 1/3 šálky múky, kokosovú múčku, rascu, kari korenie, soľ a korenie na jednom tanieri. (Ja som namiesto kari korenia použila namixované thajské korenie.)
- 2
Na druhý tanier si pripravte vajce, ktoré trochu rozšľaháme (Ja som použila iba bielko koré som vyšľahala ale potrebovala som tak 3 vajcia). Na tretí tanier dáme zbytok múky.
- 3
Urobíme klasický trojobal – múka, vajce a kokosový mix.
- 4
Zohrejte olivový olej a maslo a upražíme filety na panvici z oboch strán asi 2-3 minúty (každú stranu). (Ja som použila ako alternatívu rúru a na plechu som ich upiekla asi za 15 minút.) Obal je pekne chrumkavý a rybka je vo vnútri pekne mäkká a jemná.
- 5
Podávajte s ryžou a ovocím (napríklad broskyne).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu