Paprikové tajomstvo

redakcia - fotkaredakcia, 20. augusta 2009
Paprikové tajomstvo
Foto: Pravda: Ivan Majerský

Rozžeravená pahreba a dráždivá vôňa mäsa sprevádza človeka, odkedy vykresal iskru a napichol na ražeň prvý úlovok. Dnes je grilovanie obľúbený spôsob trávenia voľného Zobraziť celý popisRozžeravená pahreba a dráždivá vôňa mäsa sprevádza človeka, odkedy vykresal iskru a napichol na ražeň prvý úlovok. Dnes je grilovanie obľúbený spôsob trávenia voľného času...

4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
200 g
3 strúčiky
4 ks




Postup

  1. 1

    Paprikám odrežeme vrch aj so stopkou. Syr vymiešame s pretlačeným cesnakom a pokrájanou šunkou a zmesou naplníme papriky.

  2. 2

    Papriky prikryjeme odrezaným vrchom tak, aby plnka počas pečenia nevytiekla.

  3. 3

    Osolíme, pečieme na grile alebo na panvici 10 minút pod pokrievkou.

Diskusia k receptu

Vymazať
jamik
Je to výborné.Dá sa to dokonca spraviť aj v mw.Papriku postavím do šálky,aby sa z plnky nič nestratilo. :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia