Foto: Pravda: Ivan Majerský
Rozžeravená pahreba a dráždivá vôňa mäsa sprevádza človeka, odkedy vykresal iskru a napichol na ražeň prvý úlovok. Dnes je grilovanie obľúbený spôsob trávenia voľného Zobraziť celý popisRozžeravená pahreba a dráždivá vôňa mäsa sprevádza človeka, odkedy vykresal iskru a napichol na ražeň prvý úlovok. Dnes je grilovanie obľúbený spôsob trávenia voľného času...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Paprikám odrežeme vrch aj so stopkou. Syr vymiešame s pretlačeným cesnakom a pokrájanou šunkou a zmesou naplníme papriky.
- 2
Papriky prikryjeme odrezaným vrchom tak, aby plnka počas pečenia nevytiekla.
- 3
Osolíme, pečieme na grile alebo na panvici 10 minút pod pokrievkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu