
Rafaelo od Beaty
Neviem prečo rafaelo, možno preto, že tam ide kokos a chutí fantasticky, ako rafaelo...

Cannelloni plnené ......čím chcete
V Lídli prebieha talianský týždeň a pretože som niekedy dávno videla na Prime Emanuela pripravovať túto cestovinu...

Nepečená tvarohová torta
Z kompótov si zlejeme štavu a doplníme vodou tak aby sme mali pol litra šťavy...

Baklažán zapečený so syrom a šunkou
Baklažán umyjeme, rozpolíme a vydlabeme dužinu s jadrami. Zmiešame nastrúhaný syr, na kocky nakrájanú...

Pečené karé
Ponúkam nenáročný rýchly recept na karé s kosťou. Hodí sa, ak sa vám nechce sekať...

Krkovička na mede
V týchto vianočných dňoch mi učaroval med. Piekli sa medovníčky, dávam si ho do čaju,...

Keksy s ovsenými vločkami
Výborné, jednoduché keksíky. Ovsené vločky a nalámaná čokoláda -super kombinácia. Pripomínajú americké koláčiky cookies...

Falošná sviečková
Recept mám od budúcej svokry :-) Vynikajúca, jednoduchá síce na čas trošku náročnejšia sviečková ...

Cisárske rezne
Plátky uzeného masa potřeme česnekem utřeným se solí a pepřem a necháme zhruba půl hodiny odležet.

Židovský kosher šábesový hovädzí šoulet
Šoulet je typické tradičné židovské jedlo na šabat, ide o židovský sviatok, hebrejsky ש-ב-ת, ...

Vegeta podľa starej mamy
toto je jeden z receptov ktorý robím podľa receptu mojej babičky, ktorá to robievala roky a...

Ryžový nákyp nielen pre športovcov
Všetci moji traja chlapi športujú a tak sa moja kuchyňa nezaobíde bez takýchto sacharidovo - bielkovinových jedál......

Zeleninové rezance na čínsky spôsob
Recept som si raz "vyskladala" zo zeleniny čo som doma našla a vzniklo jednoduché jedlo, ktoré...

Talianska pizza
Ďalší recept od skúsenej americkej kuchárky-Laura Vitale. Laura žije aj so svojím manželom v USA, ale...

Výborné kuracie kúsky
Recept som našla pod názvom Kura ORIENT, ale....... tak kura radšej:-)) Vyskúšajte,...

Výborná zmrzlina - bez strojčeka
Dievčatá v diskusii píšu o nanukových formičkách. V tom im neporadím, ale pridám recept na...

Thang Zhong - japonská technológia pečenia
Thang Zhong je stará, pôvodne japonská technológia, pečenia, ktorá sa čoskoro rozšírila do celej...

Bravčová panenka s chrumkavým chlebíkom a parenou zeleninou
Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

Barónkine rezy
Aj vy máte veľa opadaných jabĺčok a zaváranín plnú špajzu? Čo s nimi? Zlikvidujte ich chutne a...

Diviačie stehno s jemnou zeleninou
Stehno opracujeme, odblaníme a opečieme na bravčovej masti z oboch strán. Vyberieme z panvice a...

Zapekané penne
Chutná rýchlovka čo nezaťaží peňaženku, ľahko sa pamätá a zasýti. Dobrú chuť!

Kvasená zelenina zo suda
Tento recept koluje v našej rodine už dlho a tento zdravý spôsob prípravy zeleniny je u nás...

Zapečený chlieb
Pred hodinkou som dostala od známeho mail s videom postupu na tento recept. Tam je názov...

Hortobágyszka pastierska kapsa
Opäť som sa v spomienkach vrátila do nádhernej krajiny na Hortobágyszku step. Pastieri stád si pripravujú...