Po sedliacky pečené husacie stehná
Jozef Ševčík
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 18. októbra 2015
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 18. októbra 2015

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
120 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Nasolené husacie stehná vložíme do pekáča spolu s koreňovou zeleninou, cesnakom, cibuľou a prikryté pečieme pri teplote 180 °C 120 minút, v polovici pečenia pridáme zemiaky s nakrájanou slaninkou a rascou a spolu dopečieme.
- 2
Pred koncom pečenia pekáč otvoríme a zapečieme dozlatista. Ako prílohu môžeme podávať aj nakladanú zeleninu.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu