Foto: marianne
Kôpor nie je zrovna moja šálka kávy,ale kde-tu čítam,aký je zdravý.Tak dobre teda,dala som sa ukecať.Hodí sa k jedlám z mäsa,najmä hovädzieho,hydiny a rýb.Taktiež Zobraziť celý popisKôpor nie je zrovna moja šálka kávy,ale kde-tu čítam,aký je zdravý.Tak dobre teda,dala som sa ukecať.Hodí sa k jedlám z mäsa,najmä hovädzieho,hydiny a rýb.Taktiež marinád,omáčiek a šalátov.Veľmi dobrú službu spraví aj naším nechtom a regeneruje,spevňuje cievy. Preliala som ním zemiaky s cuketovou babou a gréckym šalátom.Ľahký letný obed,aj jesť sa ho naučím....:-)
Suroviny
1 téglik (alebo jogurt) |
|
1 ks (alebo cibuľa) |
|
z 1/2 citróna |
|
1 ČL (alebo med) |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
1 viazanička |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny spolu vymiešame.Preložíme do omáčnika,dáme vychladnúť....
Diskusia k receptu