Foto: atekketa
Z času na čas si z manželom zaspomíname na 70-te roky a pochutíme na tataráku a zaspomíname na časy keď sme si ho dávali Zobraziť celý popisZ času na čas si z manželom zaspomíname na 70-te roky a pochutíme na tataráku a zaspomíname na časy keď sme si ho dávali v reštauráciach ako delikatesu,keďže dnes dostať hovädiu sviečkovú mrazenú,vyskúšala som to z roštenky,je to na nerozoznanie a nám chutí stále rovnako ako pred 30 rokmi,pre nás je to jedlo chutné a nie zdravé.
príprava
Postup
-
1
mäso zbavíme blán a i rozmixujeme ponorným mixérom alebo premelieme na mlynčeku,pridáme žľtky a dobre vymiešame ,pridéme kečup a horčicu a znovu dobre vymiešame,množstvo je orientačné niekomu chutí viac horčice inému zase kečupu,dochutíme soľou a korením a nakoniec pridáme nadrobno nasekanú cibuľu
-
2
Z chleba si urobíme topinky buď nasucho alebo na oleji,topinky potrieme cesnakom a natrieme tatarák.
www.mestianskypivovar.sk/en/meals-restaurant-pub-bratislava-menu...
nejak to rychlo leti....
varecha.pravda.sk/recepty/tartar-zo-svieckovice/49041-rec...