
Cícerovo-quinoové karí
Zemiaky vložíme do hrnca, zalejeme studenou vodou a varíme 15–20 minút. Potom ich scedíme.

Bravčové paličky s prosciutom a pečenými zemiakmi
Jednoduché, a veľmi chutné jedlo. A keby už tak boli nové zemiačky a domáce...

Kuracie na brokolici a smotanových zemiakoch
Zas taký recept z jedného hrnca, pekáča, ktorý v tejto olympijskej dobe šetrí čas :)

Hovädzie kocky na ružovom víne s farebnou knedľou
Dnešný sviatočný obed. Pôvodne som už nechcela ani pridať recept, napokon som to predsa len...

Pizza chlebík
Super nápad ako zúžitkovať starší chlebík a ešte si aj pochutíte ... aspoň dúfam :-)

Omeleta s brokolicou
Omeleta je mojou spomienkou na detstvo. Mávali sme ju doma k zemiakovej kaši. Moja omeleta...

Crostini s hráškom a cuketou
Objednala som si uuuzasnu knihu so zeleninovymi jedlami. Zeleninova biblia pre tych, co ju maju radi. Tento...

Šampiňónovo-smotanová omáčka
Túto omáčku voláme aj ako "nepravá sviečková". Je rýchla, výborná a chutná.

Fašírky z fialovej strakatej (maslovej) fazule
Chutné fašírky na leto v záhradke, v tieni stromov...

Ovsené placky
Tieto placky sú jednoduché, dajú sa rôzne obmieňať a sú vhodné aj pre vegánov:)

Plnená paprika s bezlepkovou parenou knedľou
Máte chuť na dobré, klasické jedlo? Čo takto plnená paprika? Dnes si ju navaríme podľa tradičného receptu a budeme k nej podávať nadýchanú bezgluténovú parenú knedľu Novalim....

Tatranský guláš
Pridávam pár receptov na guláš a na konci pridám ten, čo najčastejšie varím v prírode.

Reginette Emiliana
Cestovinky s kuracím mäsom, brokolicou, šampiňónmi a nivou. Pre mňa úplne fantastická kombinácia a...

Lahodný morčací hrebeň so šampiňónovou plnkou a suflé
Zaujímavý a efektný recept, ktorý je trochu náročnejší na prípravu, ale výsledok stojí za to....

Sardinková nátierka
Tento recept nie je práve najdiétnejší, ale občas si doprajeme. Dnes je ten deň, ...

Morčacia roláda plnená kyslou kapustou
<b>Morčacia roláda:</b> Nakrájanú cibuľu s kyslou kapustou opražíme, osolíme, okoreníme a podusíme. Morčacie prsia upravíme na...

Ragú z diviačej pečene
Pečeň nakrájame na menšie kocky. V pekáči zohrejeme maslo a pečeň opečieme. Cibuľu očistíme, ...

Spaghetti alle cozze - Spaghetti so slávkami
Toto jedlo patri medzi najoblubenejsie v Taliansku.

Tvarohové šatôčky s pohánkovým tvarohom
Nadýchané kysnuté šatôčky vhodné pre bezmliečnu diétu, ktoré sú plnené rastlinným pohánkovým tvarohom. Môžete si...

Pohánkové rizoto so šampiňónmi a s pečenými cherry paradajkami
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu s cesnakom.

Kuracie prsia plnené kozím syrom a artičokmi
Milujem kozí syr. Milujem kuracie mäsko. Artičoky som ešte nepripravovala sama. A kedže sa...

Štefánske rizoto
Tak ak prídete do reštiky a poprosíte takéto rizoto donesú vám ho rovnaké rozdiel bude len v...

Svieža chutná plnená letná zelenina
Svieža chutná plnená letná zelenina - Свежи и вкусни пълнени летни зеленчуци. Osviežujúce ľahké letné jedlo,...

Karobový/kakaový bochník - bez lepku, vegan
Recept som našla tu: http://bubblegirlbakes. com/bubblegirlbakesblog/2013/9/19/marble-cake a zjednodušila a nejaké veci ubrala, pretože nám pri prvom...

Kačica na pomarančoch so šalviou
Kačica patrí k jedlám, ktoré pripravuje šéfkuchár Igor Čehy najradšej, a nám odtajnil, ako...

Ossobucco
Ossobucco je hovadzi lytkovy sval odrezany a prepileny spolu so spikovou kostou. Uz su tu nejake...

Plnený baklažán s mozzarellovo-rajčinovou omáčkou
Výborný, rýchly, zdravý a jednoduchý obed. Jedno z mojich najobľúbenejších jedál. :)

Pečený králik na víne
Vyskúšajte špecialitu pečený králik s cuketou a paradajkami na ružovom víne.