Cigánska kuracia pochúťka

kapitankalucka - bez fotkykapitankalucka, 25. júla 2010

Suroviny

2 ks
cca 10 ks
2 ks
5-6 strúčikov
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Na pekáč rozložíme umyté, osušené prsia bez kosti a kože-naklepané. Potrieme ich smotanou, posypeme nastrúhaným alebo pretlačaným cesnakom a posypeme gril. korením. Opäť mäsko, smotana a korenie. Na vrch nahusto nakladieme kolieska zemiakov, posolíme a zalejeme zbytkom smotany. Zapekáme 30-40 minút.

Diskusia k receptu

klaura
jednoduché a v jednom pekáči ... také mám veľmi rada ... aj robiť, aj papkať ... :)
evanaaa
Kapitankalucka, všetko, čo má v názve " cigánske " býva pikantné a tu nič nevidím. Dobré sa to zdá byť,ale by som to vylepšila a posypala trochu chilly korením alebo podobne. No, každý nemá rád štiplavé, len ten názov ma evokoval ktomu.
redakcia
Portál Varecha.sk je miestom, kde sa stretávajú ľudia, ktorí majú záujem o gastronómiu, o čom je aj jeho obsah. Keďže niektoré príspevky v tejto diskusii nemali nič spoločné s varením, ale tobôž nie so slušnosťou a rasovou znášanlivosťou, boli vymazané.
evanaaa
Bozulka, máš pravdu, ja len tak, na vylepšenie. Ale to už si každý upraví sám.
kapitankalucka
ďakujem vám za komentáre. Ja osobne si to neviem predstaviť s chilly. Akosi sa mi to tam nehodí. Ale ak vyskúšate budem rada,ak potom napíšete,aké to bolo.
kimika
no tak toto musím vyskúšať! recept sa mi páči! ukladám do kk :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia