Jarný zeleninový kuskus
Foto: skatulka
Chcela som pripraviť ľahké jedlo s využitím čerstvej jarnej zeleninky. A v obchode som náhodou našla tofu s medvedím cesnakom. A inšpirácia bola na Zobraziť celý popisChcela som pripraviť ľahké jedlo s využitím čerstvej jarnej zeleninky. A v obchode som náhodou našla tofu s medvedím cesnakom. A inšpirácia bola na svete.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv si pripravíme kuskus. Jeden diel kuskusu zalejeme jedným dielom vriacej vody. Zakryjeme a necháme odpočívať 5 minút.
-
2
Na olivovom oleji si orestujeme pokrájanú jarnú cibuľku a reďkovku. Osolíme podľa chuti.
- 3
Potom si na samostatnej panvici opražíme na kocky pokrájané tofu. Ja som v obchode našla práve túto novinku a je vynikajúca. Potiaľ však máte aj čerstvý medvedí cesnak, neváhajte ho pridať. Vlastne akúkoľvek inú zeleninku.
- 4
Potom už len všetky suroviny zmiešame a pokvapkáme ešte olivovým olejom.
Tiež s tofu:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu