Zajac na paprike

redakcia - fotkaredakcia, 21. augusta 2009

Suroviny

2 ks
1 PL
2 PL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistenú a umytú prednú časť zajaca posekáme na menšie kúsky a opražíme v rozohriatom rastlinnom oleji.

  2. 2

    Pridáme očistenú cibuľu posekanú nadrobno a mletú červenú papriku, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a trocha opražíme.

  3. 3

    Potom podlejeme vodou, pridáme rajčiakový pretlak, zeleninovú papriku bez jadrovníka pokrájanú na malé kúsky a udusíme domäkka. Nakoniec zjemníme bielym jogurtom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: