
Mandlová sekaná s mákem a kokosem
Výborná sekaná, ve které koření vytvoří jednu jedinou, fantastickou chuť, křupou mandle a ořechy...

Thajské červené kuracie karí s brokolicou
Vo väčšom hrnci na rozpálenom olivovom oleji orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu do sklovita.

Panenka s krupotom a pečeňovým krémom
Bravčovú panenku odblaníme, očistíme, ogrilujeme z každej strany na olivovom oleji a dopečieme v rúre pri 180 °C...

Špeciálne kačacie prsia
Vychutnajte si všetky chute, ktoré toto jedlo obsahuje: plátok kvalitných kačacích pŕs pripravený naozaj špeciálne s...

Zemiakové knedličky plnené mäsovou plnkou
Mala som chuť konečne na niečo sýte, a nesťažoval sa ani zvyšok rodinky ;) Mňáááám
Pelemeny (peľmene)
Priateľka z Užhorodu mi spravila niečo, čo sa varí v zakarpatskej oblasti a tak som to...

Prirodné rezne s pečiarkami
Pridávam ďalšie recepty nielen pre hubárov a tých čo majú radi huby.

Kuriatko plné gaštanov
Žemle nakrájame na kocky a dáme do vhodnej nádoby. Nadrobno nakrájanú cibuľu opečieme na masle a pridáme...

Zelenina s vajcom (Lečo)
Ak máte doma zaváranú zeleninu z vlaňajšej úrody jedlo máte za pár minút.

Talianske plnené cestoviny casoncelli à la Bergamo
Vychutnajte si skvelé talianske cestoviny s názvom prekrásneho Bergama.

Špíz s omáčkou z gorgonzoly
Narýchlo zmyslený, no nakoniec veľmi chutný recept. Pripomína mi stanovačky spred pár rokov, špízy...

Vrtuľky s krabiou omáčkou
Cestoviny dáme uvariť podľa návodu v slanej vode. V kastróliku dáme na olej speniť cibuľu, ...

Vianočné rožkopekance
Tento recept som vymyslel ako rýchlu náhradu za klasické domáce opekance z Liptova, ktoré sme robili z kysnutého...

Poulet au vin (kurča na víne)
Tento recept má s Francúzskom spoločné oveľa viac ako francúzske zemiaky či francúzska polievka ;) Recept je...

Chlieb v mäsovom obale
Snáď každý pozná jednu z najednoduchších rýchloviek: „chlieb vo vajci“. Ponúkam drobnú inováciu. Bolo mi...

Babičkin jesenný tanier
Na oleji opražíme klobásu, pridáme posekané paradajky a podusíme.

Sumček na Valentína
Sumček Handlovský je ryba chovaná v rybej farme na bani Handlová. V súčasnej dobe sa začína...

Penne na miliónty-prvý spôsob
Cestoviny milujem a tento recept vznikol starou známou improvizáciou, keď sa vám nepodarí pôvodný plán a...

Zapečené zemiaky a la Lasagne
Tento recept sa mi prisnil. Ale vážne. Hneď na druhý deň som ho pripravil v...

Stredomorské halászle s pečenými rybkami
Zdravá rybacia polievočka... inšpirovaná halászlami a krásnou chuťou rybacou...

Kačacia pečeň so zeleninou v lokši
Zemiaky uvaríme v šupke. Po vychladnutí zemiaky ošúpeme a popučíme. Pridáme hladkú a polohrubú múku, soľ...

Srnčie závitky s hubami na čokoládovej omáčke
Niet nad kvalitné mäso. Stačí k nemu omáčka s čerstvými bylinkami, ovocím či vínom a jedlo s...

Ryba bez kostí
Tento krát niečo zložitejšie, ale oči sa určite potešia. Pripravujem ho vtedy, keď...

Koláč z cukiny so šunkou a syrom
Piekla som koláč. Tak som si povedala , že miniem aj cukinu z chladničky...

Grilovaná sviečkovica so slaninou
Sviečkovicu nakrájame na plátky, naložíme najmenej na 3 hodiny do oleja ochuteného korením, soľou a...

Plnené žemle podľa Maroša Molnára
Tip známeho trénera na plnohodnotné jedlo, ktoré v sebe spája sacharidy, bielkoviny, antioxidanty aj...

Opekané bravčové koleno na ohni v prírode
Tradičná pochutina netradičným spôsobom. Pre celu rodinu, aj porcia aj zábava aj aktivita.

Kačacie prsia s karamelizovanými figami a so šošovicovým šalátom
Na jablkové pyré ošúpeme jablká, nakrájame ich na plátky a vložíme do hrnca. Pridáme koreniny, ...
Denné chody
Raňajky
Desiata
Obed
Olovrant
Večera
Polievky
Predjedlá
Prílohy
Šaláty
Dezerty
Nátierky
Džemy a lekváre
Chlieb a pečivo
Slané chuťovky