Bravčový bôčik plnený hubami

peter64 - fotkapeter64, 17. apríla 2010

To je môj vlastný recept.

Suroviny

1,5-2 kg
1 ks
200-300 g




Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame na drobno trocha opražíme na oleji, pridáme pokrájane huby, soľ rozdrvenú rascu a mleté čierne korenie.

  2. 2

    Bôčik z jednej strany narežeme naplníme udusenými hubami, zašijeme a posypeme grilovacím korením oboch strán.

  3. 3

    Plnený bôčik pečieme vo vyhriatej rúre z oboch strán. Podľa potreby podlievame. Podávame so šalatom zo surovej zeleniny.

Diskusia k receptu

hanina
Asi sme sa stretli s našou záľubou jedál z húb. Ja bôčik nemám rada, ale podobne robím hocijaké mäso čo mám. Nerobím to vcelku, ale plním rezne. Pridjte ešte nejaký špeciálny. Vďaka.
hera
@hanina Ty si uzasna- to je dobry napad! Sme dvaja a tak mi to bude velmi vyhovovat plnit iba rezne! To zatocis ako "spanielskeho vtacka" alebo len tak prelozis na polovice alebo dva rezne na seba?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia