Tento recept mám od môjho najlepšieho kamoša, ktorý už varí svoje dobroty anjelom.
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 6 hrubších rezňov |
|
| menšia hlávka |
|
|
|
|
| 2 ks |
|
| 3-4 strúčiky |
|
| dľa chuti |
|
| , mušk. orech |
|
| ,proven. korenie, |
|
| , jalovec, aníz,tymian |
|
|
|
Postup
-
1
Maso vyklepeme, osolíme, okoreníme posypeme mušk. orechom a tymianom. Potrieť rozotretým cesnakom.
- 2
V kuchte na oleji osmažíme cibuľu, na nej opečieme masko. Vyberieme a vo výpeku podusíme pokrájanú kapustu.
- 3
Potom časť kapusty vyberieme a uložíne dva rezne, prikryjeme kapustou a zase dáme rezne, kapustu a nakoniec rezne. Polejeme kečupom a posypeme rozmarínom, anízom,provens. korením, jalovcom a bobk .listom. Podliať troškou vody a v zatvorenej kuchte dusiť 20 min.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu