Foto: elixir
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame hovädzie mäso na tenké pásy a uložíme do marinády na pol hodinu.
-
2
Nachystáme si zvyšné suroviny.
-
3
Pred vybratím z marinády si opečieme cesnak, cibuľu a na malé kúsočky nakrájané čili, potom pridáme mäso a opečieme tiež.
-
4
Posolíme bylinkovou soľou a zalejeme kuracím vývarom, stiahneme plyn a povaríme aspoň hodinku a pol.
-
5
Môžeme podávať so zeleninkou a inou prílohou. Moja príloha boli zemiaky vojvodkyne.
@stanislavsestak : dala som kurací, lebo hovädzí som nemala... nechcela som, aby to bola len taká voda, v ktorej sa mäso varí. Chápem Tvoje začudovanie, no ver či nie, chutilo to dobre. :)
Určite je to lepšie v tom, že to budeš mať rýchlo hotové. :)