Voňavá morka

redakcia - fotkaredakcia, 13. septembra 2009
1
porcia
10 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
2 kocky
4 strúčiky
200 ml
2 KL
1 l




Postup

  1. 1

    Umyté morčacie stehno prešpikujeme cesnakom a rozmarínom, dobre ochutíme maggi a čiernym korením zvonku aj zvnútra. Dáme na pekáč, podlejeme červeným vínom a vodou, do ktorej sme dali bazalku a tymian.

  2. 2

    Prikryté za stáleho podlievania pečieme v rúre asi 90 minút, potom odokryjeme a pečieme, kým nie je koža chrumkavá.

  3. 3

    Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia