Obtierance so slaninkou
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 16. októbra 2012
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 16. októbra 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Múku vymiešame s vajíčkom a troškou vody, pridáme soľ a dobre premiešame.
- 2
Namočenou lyžicou vykrajujeme veľké halušky a zavárame vo vriacej vode.
- 3
Uvarené scedíme, polejeme výpekom zo slaninky a posypeme opraženou slaninkou a cibuľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ináč to vyskúšam, mňam:-)