Foto: tom1372
Je to môj prví recept z mäsitých jedál na vareche.
porcií
príprava
na 100 °C
Postup
-
1
Na začiatku som si pokrájal mäso na 100 gramové rezne. Potom som mäso naklepal, osolil a okorenil. Popritom som si nakrájal mrkvu, vajíčka a klobásu na menšie štvrtky. Naklepkal som mäso a naplnil vajíčkom, klobásou, mrkvou a zabalil som ho. Na krajoch som uviazal nitov.
- 2
Petržlen a mrkvu so si nastrúhal na strúhadle. V hrnci som si rozohrial 65 ml oleja a dal som tam mrkvu, petržlen, bobkový list a celé čierne korenie. Chvíľu som to podusil. Potom som to zalial vodou, pridal som soľ a mäso. Nechal som to dusiť pod pokrievkou asi 60 minút.
- 3
Potom som mäso vybral na tanier. Z omáčky som vybral celé čierne korenie, bobkový list a rozmixoval som omáčku. Potom som pridal zápražku a neskôr smotanu. Omáčku som nechal prevariť. Mäso som prekrojil na dve časti a podávam s dusenou ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu