Foto: martina34
Ľahké jedlo, bielkovinové a rýchlo hotové.
1-2
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Predom si nakrájame cibuľu na pásiky, tiež čínsku kapustu. Dáme si na panvicu olej, necháme ho rozohriať, pridáme cibuľu, chvíľku opražíme, pridáme čínsku kapustu a hneď na to rozšľahané vajíčko, aby kapusta bola chrumkavá, krátko popražíme, kým neni vajíčko upečené.
- 2
Dochutíme štipkou morskej soli, pár kvapkami sójovej omáčky a štipkou čili korenia. Ozdobíme čiernymi olivami a chutné jedlo je hotové.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
chcem podotknúť, že každá soľ je morská, tá obyčajná obsahuje aj jód na štítnu žľazu, no a je oveľa lacnejšia...