Zelená omeleta

martina34 - fotkamartina34, 24. apríla 2010
Zelená omeleta
Foto: martina34

Ľahké jedlo, bielkovinové a rýchlo hotové.

1-2
porcia
15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
3 listy
2 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    Predom si nakrájame cibuľu na pásiky, tiež čínsku kapustu. Dáme si na panvicu olej, necháme ho rozohriať, pridáme cibuľu, chvíľku opražíme, pridáme čínsku kapustu a hneď na to rozšľahané vajíčko, aby kapusta bola chrumkavá, krátko popražíme, kým neni vajíčko upečené.

  2. 2

    Dochutíme štipkou morskej soli, pár kvapkami sójovej omáčky a štipkou čili korenia. Ozdobíme čiernymi olivami a chutné jedlo je hotové.

Diskusia k receptu

marlen
určite vyskúšam, uvidím, či sa podarí do chrumkava, alebo zvädne na praženicu s kapustou :))))).
chcem podotknúť, že každá soľ je morská, tá obyčajná obsahuje aj jód na štítnu žľazu, no a je oveľa lacnejšia...
gittka
super, skúsim další receptík delenej stravy
marlen
@fr ézia, všelikde už nie je more a sú soľné bane. more ustúpilo, soľ zostala, skamenela. soľ odparovaná na slnku z morskej vody - tomu sa hovorí"morská"- stále len ten nanicovatý nerost............




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia