Viem, že to znie čudne, ale ako som to prvý raz urobila, stala som sa závislou. Recept mi dal jeden talian, čo k nám Zobraziť celý popisViem, že to znie čudne, ale ako som to prvý raz urobila, stala som sa závislou. Recept mi dal jeden talian, čo k nám chodil do ambulancie - mal ženu slovenku, tak pri každej ich návšteve som sa dozvedela nový recept :) Originál by mal byť z telacieho.
Postup
-
1
Mäso uvaríme do mäkka s koreninami. / podľa origoš receptu by malo by byť teľacie:) /
- 2
Medzitým si rozmixujeme tuniaka - vylejeme olej z konzervy - s kaparami, ančovičkami - také 3 kúsky, alebo 5 cm sardelovej pasty - a majonézou. Pridáme podľa chuti ocot. Konzistenciou by to mala byť krémová nie veľmi riedka omáčka. Zriediť sa môže aj nálevom z kapár - ale opatrne, býva slaný. Preto sa omáčka nesolí.
- 3
Vychladnuté mäso nakrájame na tenké plátočky, a podľa originálu sa prekladajú s omáčkou a odložia do chladničky. Podáva sa s čerstvou bagetou a pohárom dobrého vínka :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu