70 minút
príprava
príprava
8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetkeho si dáme toľko koľko chceme palaciniek.Ako prvé si spravíme palacinkové cesto a necháme ho odležat aspoň 20 minút. Potom si začneme vysmážať palacinky. Keď ich máme hotové začneme si ich plniť. Dáme jeden plátok šunky a dva plátky syru alebo koľko chcete.
- 2
Palacinky ,,balíme,, tak ,že si najprv ohneme kraje a potom ju klasicky zrúlujeme. Pripravíme si vajcia ,strúhanku a múku a začneme obalovať.
- 3
Palacinky smažíme na miernejšom ohni aby sa nam spravili aj z vnútra nie len z vonka. K palacinkám podávam tatarskú omáčku alebo kečup. Ale raz som k tomu sprawila rozmágané zemiaky s petržlenovou vňaťou a hodilo sa (: Dobru chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu