
Špargľová dobrota
Špargľu očistíme a niekoľko minút povaríme v zeleninovom vývare s maslom. Potom ju opatrne vyberieme a...

Ľahké zeleninové ragú
Oči boli pri nákupe na grilovačku väčšie ako žalúdky. Zostal veľký baklažán, šampiňóny, zelenina....

Rybie filé na zelenine
Plátky rybieho filé opečieme z obidvoch strán, pridáme šampiňóny, kolieska paprík a paradajok. Podusíme...

Kuracia roláda
Najprv si pripravíme takzvaný fáš: do mletého bôčika postupne zašľaháme soľ, korenie, trochu muškátového kvetu, ...

Nutelové šišky
Najskôr som si pripravil kvások z mlieka, cukru, muky a droždia. Múku som si...

Rýchly ružičkový kel na horčicovo-medovej omáčke s basmati ryžou
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Hľadáte rýchly recept s ružičkovým kelom? Vyskúšajte tento ružičkový kel na horčicovo- medovej omáčke, ktorý som podávala s basmati ryžou a bola to teda skvelá dvojka....

Pekáčik so slaninkou a kyslou kapustou
Táto chuť pekáčika dostane každého... ochutnajte a budete ho robiť zas .

Bezlepkové makové šúľance
Objavte chuť tradičných makových šúľancov v bezlepkovej verzii s našou Universal mix Liana! Tento obľúbený slovenský obed si teraz môžete dopriať bez lepku, no stále s lahodnou chuťou....

Hlivová omáčka s rezancami
Huby očistíme, potom šampiňóny prepolíme, hlivu nadrobno nasekáme a mrkvu nakrájame na malé kocky. V...

Pirohy s hríbovo-zemiakovou plnkou
Plnka: Na masle opražíme cibuľu, pridáme huby a spolu všetko dôkladne pražíme, až kým sa...

Ajmäsové fašírky
Nie, nevymyslela som nové slovo, len nejedávame fašírky, ktoré sú čisto z mäsa...

Mäso s omáčkou z medvedieho cesnaku
Tento recept vznikol čírou improvizáciou, keď som z mraziaka vytiahla nádobku plnú pesta z medvedieho cesnaku....

Cestoviny plné letných chutí
Tento recept na cestoviny mám od mojej najlepšej kamošky, ktorá ma nahovorila aj na kváskovanie, ...

Cestoviny linguine zapečené so slivkovým lekvárom
Veľarazy si v obchode musím „lámať“ hlavu nad prikázaniami, čo mi bolo nariadené nakúpiť. Ale...

Dedova lenivá paprika
Tento recept mám od deda. Recept je robený v multifunkčnom hrnci a postupne sa do neho len prihadzujú suroviny....

Ryžové rezance s arašidovou omáčkou, ktoré v lete chutia komikovi Lukášovi Jurkovi
Herec a improvizátor v TV Varecha navaril svoje obľúbené letné jedlo. Pozrite si veselý videorecept plný...

Pizza s pestom, špargľou, prosciuttom a sušenými paradajkami
Z múky, droždia, soli a teplej vody vyrpacujeme polotuhé cesto a necháme vykysnúť. Špargľu...

Plnené špaldové taštičky a pizza (vegan)
Cesto mám už tu (bez plnky!): http://varecha. pravda. sk/recepty/slane-trojuholnicky-vegan/34920-recept. html

Rolované morčacie stehno plnené olivami
Dnešný sviatočný obed z vykosteného morčacieho stehna.

Belgické vafle s tvarohem
Mouku prosijeme do mísy, promícháme se solí a doprostřed uděláme důlek, tam nasypeme droždí, ...

Segedínsky guláš
Patrí medzi veľmi obľúbené jedlo, lebo kde sa v jedle použije domáca sudová kapusta je našim...

Mušle na thajský spôsob
Na oleji orestujeme nasekaný cesnak, mladú cibuľku a očistené mušle. Pridáme biele víno, nasekaný...

Šošovicovo-paradajková polievka s cícerom
Cicer si na noc namacame a rano uvarime v tlakovom hrnci domakka. Trva to maximalne 20...