Foto: pampuska92
porcie
Postup
-
1
Čo k tomu potrebujeme :)
-
2
V prvom rade si pripravíme zmes, ktorou budeme natierať falošného zajaca. Zmiešame 1,5dcl oleja s červenou paprikou mletou, čiernym mletým korením, sušeným cesnakom, ak máme čerstvý tak ho prelisujeme. Nezabudnite na vegetu a rascu. Toto dobre premiešame. Na plech si dáme falošného zajaca, dobre ho polkou zmesi ponatierame. Podlejeme vodou, plech zakryjeme alobalom a pečieme cca 100 minút na 240 stupňoch. Ak niekto nevie čo to je falošný zajac :) Je to bravčové mäso plnené klobásovým mäsom
-
3
Medzi tým si dáme variť zemiaky.
- 4
Na oleji si speníme cibuľku do sklovita, pridáme narajbanú tekvicu. Trocha podusíme. Pridáme vegetu, mleté čierne korenie, troška kôpru a vodu. Necháme povariť. Keď je tekvica mäkká , rozrobíme si sladkú smotanu s 3 PL múky. Zamiešame do tekvici. Prevaríme.
- 5
Keď je mäso mäkké, necháme ho asi 10 minút zapiecť A môžme servírovať :)
- 4
Diskusia k receptu