Pangasius s bylinkovou krustou

redakcia - fotkaredakcia, 23. septembra 2009
Pangasius s bylinkovou krustou
Foto: Pravda

Recept pripravil Richard Fencl z reštaurácie Rybník v Bašovciach

Suroviny

200 g
50 g
50 g




Postup

  1. 1

    Rybu obalíme v rybacej múke.

  2. 2

    Opečieme na oleji z oboch strán.

  3. 3

    Potrieme krustou, ktorú vytvoríme zmiešaním byliniek, vajíčka a kukuričnej strúhanky.

  4. 4

    Zapekáme dozlata.

Diskusia k receptu

Vymazať
modrykamen
Čo je to rybacia múka? Múka zmiešaná so soľou, mletou paprikou a korením, alebo zmiešaná s nejakým korením na ryby zo sáčku? Ani kukuričnú strúhanku som u nás v obchode v regáli nevidel.
Vymazať
tetuska
tiež som rozmýšľala ako je to rybacia múka? kukuričná strúhanka je asi kukuričná múka na prípravu kaše?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia