Grilované tofu s mrkvovo-orechovým šalátom
Ivan Štefula
executive chef Party Partners a Hostinca u Ondreja v Soblahove, 9. júna 2020
executive chef Party Partners a Hostinca u Ondreja v Soblahove, 9. júna 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
V miske zmiešame horčicu, sójovú omáčku, mletú červenú papriku, karí a olej. Do tejto marinády poukladáme nakrájané tofu a necháme v chlade 2 hodiny.
- 2
Šalát: Mrkvu očistíme a škrabkou nakrájame na pásiky, pokvapkáme šťavou z citróna, pridáme cukor podľa chuti a premiešame. Cibuľku a kešu oriešky nasekáme a pridáme do šalátu.
- 3
Namarinované tofu grilujeme pomaly približne 10 minút po oboch stranách, aby sa vytvorila kôrka. Pri servírovaní posypeme nasekanou vňaťou.
Tiež grilované tofu:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu