Foto: caesar
recept: vlastný
Postup
-
1
Mäsko nakrájame na rezne, naklepeme, potrieme bryndzou, uložíme plátky slaninky, kúsok cibule a spravíme závitky. Závitky decentne osolíme, nie moc, pretože máme už slanú bryndzu, okoreníme a posypeme mletou červenou paprikou.
-
2
Závitky sprudka opečieme na masti a preložíme do hrnca, podlejeme výpekom a vodou cca do polovice, tak aby nám mäsko neplávalo a podusíme. Keď je mäso hotové vyberieme ho a šťavu zahustíme bryndzou roztrepanou v mlieku a múkou. Za stáleho miešania povaríme na slabom plameni, dochutíme kečupom,kôprom,soľou a korením.
- 3
Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu