Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
kucharsbradou
„Hovädzí stroganov (fotorecept)”
@2010 (15.1.2024 16:47)

Schválne som si prešiel na internete zopár receptov na stroganov, podotýkam zahraničných, a zaujímave že všetci použili šampiňóny. Jamie dokonca použil lesné huby. Bez húb nebol žiadny recept. Takže to nie je len Slovenská špecialita.
Kto nechce huby nemusí dať. Ale boloňská omáčka bez paradajok by asi nebolo to pravé orechové.
dvorka
„Chrumkavé bezlepkové waffle”
@elisticka (16.1.2024 10:38)

ďakujem za odpoveď, ten kypriaci prášok ma napadol keď už boli vafle zjedené. zrejme tam sa stala chyba. som tvor ktorý sa tak ľahko nevzdáva, skúsim teda ešte raz. zas len z polovičnej dávky surovín. lebo tá fotka . . . je parádna
dvorka
„Chrumkavé bezlepkové waffle”
Dobrá fotka pri recepte dokáže veľa. Mňa pri tomto recepte dostala. A tak som si urobila na obed vafle presne podľa postupu s jednu obmenou, dávala som špaldovú múku keďže lepok môžem. No neviem kde som urobila chybu, lebo tie čudá z vaflovača boli tuhé, nenarástli, aj keď som dala za veľkú lyžicu cesta mali tvar chobotnice a pripadali mi skôr ako guma. Dokonca aj cukru som dala presné množstvo v domnienke že práve ten vafle zchrumkavie. Nestalo sa. Zjesť sa dali, ale neboli ani z ďaleka ako tie ktoré si pamätám z mladých čias keď som bola v Poľsku v pionierskom tábore a predávali tam najúžasnejšie vafle aké som kedy jedla.
boxik
„Hovädzí stroganov (fotorecept)”
Tento recept, používa všetky suroviny tak ako používa recept ktorý mi dal kedysi jeden kuchár v jedničke reštaurácii v Bratislave a odvtedy ho tak aj keď s mierne iným postupom pri varení , s veľkým úspechom, robím aj ja . To že niekto používa huby a kyslé uhorky predsa nie je žiadny hriech ani nič výnimožné. Sú to len také prekáračky typu ,ako má vyzerať guláš či kapustnica ,alebo dokonca bryndzové halušky .Dôležité je ,že to chutí vám prípadne vašim hosťom.