Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 0 zatiaľ bez komentárov
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 353 najnovší komentár včera 19:35
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 353 najnovší komentár včera 19:35
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 187 najnovší komentár včera 19:35
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Krémové kuracie karí pečené v rúre VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Pestré farby a lahodná chuť: 9x vajíčková tlačenka, chuťovka ako stvorená na veľkonočné pohostenie
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
A este ako viem spaldova muka potrebuje viac tekutin...podla mna by si mala dat troska muky menej ..aby neboli take hutne ..
Dakujem ..daj vediet ako sa vydarili uz urcite budu super
Presne tak :)
Ale sú. Práve preto som to tu napísala, že som to volské oko predtým vložila. Ale ako nový recept, asi ste si nevšimli. Takže hľadajte recept s názvom "Volské oko".
To má veľmi teší som rada, že sa recept osvedčil... Ďakujem za príjemný komentár.
Už som sa vyjadril k tomu ,že je jedno čo do toho kto dá ,keď mu to chutí je to jeho záležitosť. Brať si však za príklad Jamieho je scestné ,ten v svojej „výnimočnosti“ spotvorí ,on si myslí ,že vylepší, každý recept.
Schválne som si prešiel na internete zopár receptov na stroganov, podotýkam zahraničných, a zaujímave že všetci použili šampiňóny. Jamie dokonca použil lesné huby. Bez húb nebol žiadny recept. Takže to nie je len Slovenská špecialita.
Kto nechce huby nemusí dať. Ale boloňská omáčka bez paradajok by asi nebolo to pravé orechové.
ďakujem za odpoveď, ten kypriaci prášok ma napadol keď už boli vafle zjedené. zrejme tam sa stala chyba. som tvor ktorý sa tak ľahko nevzdáva, skúsim teda ešte raz. zas len z polovičnej dávky surovín. lebo tá fotka . . . je parádna
Vidíte že môže 😊 a je úžasný 🤤
Ano pozerala som s klasickou mukou tam pridavaju kypriaci prasok alebo sodu bic.no najlepsie nevymienat muku iba tu pouzit co je v recepte
Jej to je skoda ze sa nevydarili...z bezlepkovej muky su ako pampusiky...ta muka obsahuje kypridla mozno by bolo treba dat kypriaci prasok s inou mukou. ..
Ďakujem :) keď mám viac času aj s foto sa rada pohrám , ale zaberá to dosť času :)
Uhorky ani huby nemusím👍
Do naozajstneho klasickeho neslovenskeho stroganova nejdu ani huby ani uhorky
varecha.pravda.sk/recepty/hovadzie-stroganoff/24500-recep...