Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
tomeska
„Kvalitné panvice”
Neviem s čím máš skúsenosti,ale u mna zatial vedie nerez. Mám aj iné a u všetkých je po čase vdiet opotrebovanie. Za 300 či za 900 kč, všetko jedno. nerez však stále svieti ako slniečko, a že toho už zažila( tá panvica).
Kedysi som hladala na e-shopu Lidlu - chcela som svetlú, no strávila som tam asi 2 hodiny,prešla okolo 400 druhov a nič nevybrala.To musíš vidiet na vlastné oči, chytnút do ruky, a hlavne , čo v nej chceš varit.Možností výberu je vela. Kameninové nepoznám, ale pre mna by asi neboly . (tažké ?)
dvorka
„Šišky z kyslej smotany (fotorecept)”
Práve sme tieto šišky obedovali. Nemám ich s prstienkami kolo bruška, lebo som dala viac oleja do panvice, ale sú fajné. A hlavne rýchlo spravené. Ja som cesto nevaľkala, ale urobila som dlhý úzky valec a z neho som niťou odkrajovala kolieska a tie potom vysmážala.