Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
janamaria
„Originál americké cookies”
recept je super ale nie pravy americky , pretoze americania davaju do vsetkeho muku hladku {all purpose flour alebo bread flour} Ani nevedia co to je polohruba muka , tak isto skoro nikto nevie co to je vanilkovy cukor. Pouzivaju vanilla extrakt alebo vanilkovy struk no nie vanilkovy cukor
janamaria
„Tokáň čermeľského pytliaka (fotorecept)”
Paradny recept a uz aj ulozeny na kvetnu nedzelu budze uskutocneny. Ty a nechces se vracic nazad na sk.? Bo vidni ze se ci bars cne .Ta ja esci vytrimem do dochodkoveho obdobia a potom berem nohy na pleca a idzem het do frasa stadzi choc by som male totu siroku mlaku i preplavac jak by nahodov litadla nefjurkali
tejaja
„TOP rebríčky: Slávnostný zákusok, koláč bez múky aj...”
Ďakujem veľmi pekne. Aj ja gratulujem všetkým a zároveň ďakujem tým, ktorí si môj recept uložili do svojej kuchárskej knihy.
Ale...nedá mi nepridať jednu malú poznámku. Nie som tu dlho, ale čo si všímam recepty, získala som dojem, že na Vareche sú preferované koláče, zákusky, proste "sladké recepty". Koľkokrát otvorím VBarechu, toľkokrát mi udrú do očí v upútavke sladkosti. Málokedy sa medzi nimi nájde zelenina, ovocie, ešte občas nejaké mäso. Netvrdím, že by sme nemali piecť, to v žiadnom prípade, ale aj médiá by mali svojich prispievateľov orientovať aj trocha zdravším smerom. My sme už proste takí, a je to normálna reakcia, že najprv kliknem na "ten veľký" obrázok, až potom klikneme na tie najnovšie recepty, ktoré sú podstatne menej výrazné.
zahra
„Tokáň čermeľského pytliaka (fotorecept)”
Najprv sa pochvalim, ze som po babke zdedila karlovarsky porcelan, co ma velmi tesi a tesi ma tiez tvoj recept. Maso je uz nalozene, pustim sa do kapustoveho salatu, odlezanie mu neublizi. Zajtra nam pride svokor stepit stromy a stale sa obava, ze ho pohostim veganskym jedlom.:))) Tak si pochutna, dakujem.