Gnocchi so špenátom a slaninou
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame nadrobno a orestujeme na troche oleja spolu s nakrájanou slaninou.
- 2
Pridáme šľahačkovú smotanu a premiešame. Pridáme kocky mrazeného špenátu a necháme ho roztopiť za občasného miešania. Taktiež pridáme pretlačený cesnak.
- 3
Omáčku ochutíme soľou, korením a trochou bazalky. Na záver vmiešame nastrúhaný syr.
- 4
Gnocchi uvaríme podľa návodu na obale, pridáme k omáčke a premiešame.
- 5
Môžeme pridať aj čerstvý špenát, v tomto prípade ho nakrájame na pásiky, obaríme a scedíme.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu