Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
katulienka123
„Syr s modrou plesňou (fotorecept)”
Super recept a veľmi pekne napisané.ja som pred týždňom robil z kozieho mlieka polotvrdý syr,včera som robil tvrdý syr a určite budem robiť aj tento.
Modrú pleseň som si kúpil.prosim vás,aspoň odhadom.koľko ste dávala na 10 litrov modrej plesne až sa mám od čoho odraziť
Ďakujem 👌
kucharka
„Krémeš inak (fotorecept)”
Tak som sa po dlhej dobe dostala k tomuto zákusku.
Len ja som cesto rozotrela na veľký plech a potom rozkrojila na polovicu a "zložila".
Nebola som si istá s krémom, mne sa niekedy takéto krémy zdajú že cítiť múku … ale nebolo to tak, bol jemný a chutný - ale priznám sa, že som pridala trochu vanilky :-)
Na krém som dala aj šľahačku.
Aj keď som nakoniec upiekla niečo trochu iné, riadila som sa podľa receptu, za ktorý ďakujem.


bugout
„Klasický cheeseburger”
Keďže ide o komerčný recept očakával by som nejakú dobrú omáčku nie kečup a horčicu.... Ale oceňujem krásnu jednoduchosť mäsa, žiadne nezmyselné a zbytočne ochucovanie. V prípade mäsa do burgru je v jednuchosti krása.
zolik
„Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024”
@kucharka (18.5.2024 09:12)
😂 Japončíci sú ďaleko. A my sme šikovné improvizátorky. Niekedy až žasnem aké všetky možné jedlá si Aziati v Európe fotia. Keď som bola teraz posledne v Paríži tak si fotili svoje a potom požiadali hostí u vedľajšieho stola či si môžu odfotiť aj ich porcie. Boli to domáci, najprv na nich prekvapene pozerali, potom dostali záchvat smiechu a nakoniec im to dovolili. Z toho mi vyplýva že asi tak isto potom oni doma improvizujú európsku kuchyňu, asi tak ako my tú ich ázijskú 😊