Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
zolik
„Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024”
Zhruba raz do mesiaca a väčšinou v pondelok, je u nás Slovenské rizoto. Je to vždy improvizácia a vždy chutí inak. Tentokrát po víkende zostal v chladničke kúsok slaniny, kuracie mleté z nedele a kuracie pecienky zo soboty 😊
U nás je dnes sviatok, všetko zavreté. Slniečko svieti na príjemných 22C, tak hor sa do prírody.


alena45
„Morušovo-citrónový džem (fotorecept)”
@kukulienka , tohto roku to vyzerá, že bude moruše toľko, čo som v živote nevidela. Vetve sú obalené morušami v hrubej vrstve, tak si dopredu hľadám recepty, lebo už začína černieť. Tento džem, myslím s použitím citrónu som ešte nerobila, keď som mala višne, tak som zvykla pár višní do moruší pre chuť zamiešať. Keďže višne chytila skaza, skúsim s citrónom. Zatiaľ som robila len varenie z moruší a sušené kože. Pred chvíľou som našla recept na džem alebo sušenú kožu, do ktorého sa prisype za hrsť levanduľových kvetov. Aj to skúsim. Vďaka za tvoj recept.
katulienka123
„Syr s modrou plesňou (fotorecept)”
Super recept a veľmi pekne napisané.ja som pred týždňom robil z kozieho mlieka polotvrdý syr,včera som robil tvrdý syr a určite budem robiť aj tento.
Modrú pleseň som si kúpil.prosim vás,aspoň odhadom.koľko ste dávala na 10 litrov modrej plesne až sa mám od čoho odraziť
Ďakujem 👌