Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 340 najnovší komentár dnes 08:18
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 367 najnovší komentár 1. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 340 najnovší komentár dnes 08:18
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár včera 15:11
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 176 najnovší komentár dnes 08:18
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Krémové kuracie karí pečené v rúre VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Jednoduché a predsa výborné: 10x lekvárové taštičky. Pečie ich aj herečka Eva Pavlíková, vyskúšajte aj jej recept
-
11 receptov na veľkonočné rolády: Krásne na pohľad, lahodné na jazyku. A prezliecť do nich môžete aj známe zákusky!
-
Sýty prívarok: 9x zemiaky nakyslo. Perfektne ladia so špekáčikom, s fašírkou ale aj pečenou krkovičkou
-
Pestré farby a lahodná chuť: 9x vajíčková tlačenka, chuťovka ako stvorená na veľkonočné pohostenie
-
Najobľúbenejšia sviatočná príloha: Ako predĺžiť trvanlivosť zemiakového šalátu? Tieto rady sa vám zídu, ak ste ho spravili priveľa
Sucitim s tebou a prajem.vela zdravicka ..:) ja mam caj tiez velmi rad pijem kazdy den a ked.nikam nemusim.ist kvapnem tam.aj rum 😁
Ďakujem za milý komentár. Rada by som ťa ponúkla.
varecha.pravda.sk/recepty/ryba-s-porom-a-zemiakmi-v-jedno...
Včera sme mali ryžu a lososa na kórejský spôsob:
Losos pokrájaný na kúsky, marinovaný v Gochujang čili paste, potom opečený na oleji a sézam.semienkach. Jednoduché a super dobrota.
To je nádhera, hneď by som si dala :-)
250 ml
Moja dcéra nejedava mäso, tak vymýšľame takéto zeleninové kombinácie. Ďakujem za komentár.
Dobry deň ja by som chcel vedieť aky rozdiel medzi divym kralikom a divym zajacom, hlavne rozdiel v chuti mäsa.
Vyberiem z rury a zalejem pripravenymi vajcami a smotanou.Dopeciem.. a hotovo !
Ďakujem krásne za krásny komentár, ktorý potešil...
Vôbec nie je to zložité nepotrebuješ ani teplomer na meranie teploty, nevaríš sirup naozaj, jednoduché makrónky.Ďakujem za nahliadnutie receptu a príjemný komentár.
Ďakujem za milé slová a podporu.
Áno, je aj šťavnatý. Ďakujem za komentár
Pozdravujem ťa a prajem pokojnú nedeľu. Je mi veľmi ľúto, že prechádzaš ťažkým obdobím a dúfam, že čoskoro nájdeš dostatok síl prekonať ťažku§ startu a bôľ. Príroda je v takýchto prípadoch veľký liečiteľ a opora. Tvoje recepty aj spôsob podávania sa mi vždy veľmi páčili a dúfam, že ešte prispeješ s ďalšími námetmi a inšpiráciou.