Recepty, kde je olej panenský
Jednoduchý paradajkový šalát s bazalkou
Cherry paradajky dvoch farieb urobia z tohto jednoduchého šalátiku aj potešenie pre oči.
Jarný šalát s baby špenátom a slaninkou
Šalátová sezóna začala, medvedí cesnak u nás ešte nie je, a tak využívam chutný baby...
Žemličky majstrov sveta - Weltmeisterbrötchen
V Nemecku veľmi obľúbené žemle, ktorých názov je dvojznačný. Sú to žemle Majstrov sveta vo...
Šalát s tuniakom a dresingom z paradajkového pretlaku
Výborný chutný šalát ako na obed tak i na večeru. Príprava je rýchla :)
Brokolicová nátierka
Dáme variť vodu. Pripravíme si misu s ľadovou vodou. Menšiu hlávku brokolice umyjeme, očistíme...
Domáci chlebík XI-15-2012 – po mojom, s batátom
Slovenský, gazdovský, barčiansky, cmarový, rascový, vyrážkový, ... , ale najviac...
Lazane s mäsovým ragú
Cibuľu nakrájame nadrobno a mäso zomelieme. Zomelieme aj koreňovú zeleninu. Na rozpálenom oleji opražíme cesnak,...
Teľacie Marengo
V lete sa najlahsie pripravuju aj konzumuju jednoduche, lahke jedla. S prichodom chladnejsich dni sa...
Avokádo s krevetami
Kedze sa mi takato priprava avokada velmi osvedcila, rada sa o nu podelim. Mozete ho...
Paradajky plnené baklažánom a paprikou
Paradajky Coeurs de boeufs (bycie srdcia) su velke, masite a stavnate. Daju sa plnit vselicim:...
Pečené kura po portugalsky
Cacciatore znamena polovnicke. Tak sa v originaly vola tento recept, kedze sa tradicne
pouziva bazant/...
Cestoviny minútky
Expresne rychly recept na cestoviny so sezonnou zeleninkou. Ja som pouzila vajickove
cestoviny, ktore som...
Hríbové rizoto s hráškovými výhonkami
Toto rizoto na taliansky sposob pripravujem vtedy ked sa dostanem k dobrym hribom,
moj najnovsi vymysel...
Posúchy po taliansky
Recept na tieto chutne posuchy som nasla na obale od hladkej muky, navyse vysekavali
sme v...
Zakladné cesnakové aioli (garlic sauce)
Jarco nedavno pridal recept na salat, kde spomina AIOLI. Kedze tento je velmi jednoduchy na...
Fazuľkový šalát s tuniakom v oleji
Do šalátovej misy nalejeme ocot a olej, vložíme zmes posekaného majoránu, bazalky a petržlenovej vňate....
Jednoduchý paradajkový šalát s bazalkou
Cherry paradajky dvoch farieb urobia z tohto jednoduchého šalátiku aj potešenie pre oči.
Jarný šalát s baby špenátom a slaninkou
Šalátová sezóna začala, medvedí cesnak u nás ešte nie je, a tak využívam chutný baby...
Žemličky majstrov sveta - Weltmeisterbrötchen
V Nemecku veľmi obľúbené žemle, ktorých názov je dvojznačný. Sú to žemle Majstrov sveta vo...
Šalát s tuniakom a dresingom z paradajkového pretlaku
Výborný chutný šalát ako na obed tak i na večeru. Príprava je rýchla :)
Brokolicová nátierka
Dáme variť vodu. Pripravíme si misu s ľadovou vodou. Menšiu hlávku brokolice umyjeme, očistíme...
Domáci chlebík XI-15-2012 – po mojom, s batátom
Slovenský, gazdovský, barčiansky, cmarový, rascový, vyrážkový, ... , ale najviac...
Lazane s mäsovým ragú
Cibuľu nakrájame nadrobno a mäso zomelieme. Zomelieme aj koreňovú zeleninu. Na rozpálenom oleji opražíme cesnak,...
Teľacie Marengo
V lete sa najlahsie pripravuju aj konzumuju jednoduche, lahke jedla. S prichodom chladnejsich dni sa...
Avokádo s krevetami
Kedze sa mi takato priprava avokada velmi osvedcila, rada sa o nu podelim. Mozete ho...
Paradajky plnené baklažánom a paprikou
Paradajky Coeurs de boeufs (bycie srdcia) su velke, masite a stavnate. Daju sa plnit vselicim:...
Pečené kura po portugalsky
Cacciatore znamena polovnicke. Tak sa v originaly vola tento recept, kedze sa tradicne pouziva bazant/...
Cestoviny minútky
Expresne rychly recept na cestoviny so sezonnou zeleninkou. Ja som pouzila vajickove cestoviny, ktore som...
Hríbové rizoto s hráškovými výhonkami
Toto rizoto na taliansky sposob pripravujem vtedy ked sa dostanem k dobrym hribom, moj najnovsi vymysel...
Posúchy po taliansky
Recept na tieto chutne posuchy som nasla na obale od hladkej muky, navyse vysekavali sme v...
Zakladné cesnakové aioli (garlic sauce)
Jarco nedavno pridal recept na salat, kde spomina AIOLI. Kedze tento je velmi jednoduchy na...
Fazuľkový šalát s tuniakom v oleji
Do šalátovej misy nalejeme ocot a olej, vložíme zmes posekaného majoránu, bazalky a petržlenovej vňate....