Šalát s tuniakom a dresingom z paradajkového pretlaku

xnikix - fotkaxnikix, 29. marca 2013
Šalát s tuniakom a dresingom z paradajkového pretlaku
Foto: xnikix

Výborný chutný šalát ako na obed tak i na večeru. Príprava je rýchla :)

4-5
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

šalát:
1 konzerva
1 šálka (nakrájaná na kocky)
2-3 ks
1 šálka (nakrájaná na kocky)
1 Konzerva (netreba)
dressing:
2 PL
1 ks
4 PL




Postup

  1. 1

    Najskôr si v šalátovej miske pripravíme dressing. Teda zmiešame všetky suroviny dressingu dokopy.

  2. 2

    Nakrájame si asi 1 šálku papriky a 1 šálku uhorky. Paradaky nakrájame na mesiačiky.

  3. 3

    Už nakrájanú uhorku a papriku spolu s tuniakom a paradajkami (môžete aj kukuricu ale bez nálevu) pridáme do dressingu a opatrne premiešame. Z tuniaka použijeme i nálev.

  4. 4

    Ak by sa vám zdal šalát málo slaný alebo okorenený tak si ešte pridajte. (Ospravedlnujem sa za zlú kvalitu fotky... Je fotená ipadom- nefotí kvalitné fotky) Dobrú chuť! :)

Diskusia k receptu

annaola
:D Tuniakovy salat vo vegetarianskych jedlach? Aspon mi to takto vyhodil vyhladavac ..
oblizprst
annaola: Ryby sú predsa vo vegetariánskej strave povolené... Či?

Šalát je O.K. Ja by som pretlak vypustila a dala rajčinové pyré.
mesiar50
Jedlo vyzerá lákavo.Suroviny sú dobre zostavené.Si šikovná




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia