Šalát s tuniakom a dresingom z paradajkového pretlaku
Foto: xnikix
Výborný chutný šalát ako na obed tak i na večeru. Príprava je rýchla :)
4-5
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
šalát: | |
1 konzerva |
|
1 šálka (nakrájaná na kocky) |
|
2-3 ks |
|
1 šálka (nakrájaná na kocky) |
|
1 Konzerva (netreba) |
|
dressing: | |
2 PL |
|
1 ks |
|
4 PL |
|
|
|
|
Postup
-
1
Najskôr si v šalátovej miske pripravíme dressing. Teda zmiešame všetky suroviny dressingu dokopy.
- 2
Nakrájame si asi 1 šálku papriky a 1 šálku uhorky. Paradaky nakrájame na mesiačiky.
- 3
Už nakrájanú uhorku a papriku spolu s tuniakom a paradajkami (môžete aj kukuricu ale bez nálevu) pridáme do dressingu a opatrne premiešame. Z tuniaka použijeme i nálev.
- 4
Ak by sa vám zdal šalát málo slaný alebo okorenený tak si ešte pridajte. (Ospravedlnujem sa za zlú kvalitu fotky... Je fotená ipadom- nefotí kvalitné fotky) Dobrú chuť! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Šalát je O.K. Ja by som pretlak vypustila a dala rajčinové pyré.