4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do šalátovej misy nalejeme ocot a olej, vložíme zmes posekaného majoránu, bazalky a petržlenovej vňate. Cibuľu jemne nakrájame, zabalíme do plátenka, na chvíľku ponoríme do vody, silno vyžmýkame a dáme do misy s rozotreným cesnakom.
- 2
Potom pridáme nadrobno nakrájaného tuniaka, uvarenú odkvapkanú fazuľku (ešte horúcu) a umyté očistené, natenko nakrájané sardely. Všetko dobre premiešame, prikryjeme a necháme aspoň 4 hodiny odležať.
- 3
Občas šalát dôkladne premiešame. Pri podávaní pridáme ešte olej, okoreníme a osolíme podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu