Teplý cícerový šalát s kuriatkami a so špenátom
Roman Bírešík, Marek Cibuľka, Juraj Slávik
z reštaurácie Na panvici v Piešťanoch, 20. októbra 2020
z reštaurácie Na panvici v Piešťanoch, 20. októbra 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4-6
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Suroviny
500 g |
|
600 g |
|
|
|
|
|
|
|
2 ks |
|
2 hrste |
|
2 strúčiky |
|
1 KL |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Cícer uvaríme v slanej vode. Uvarený cícer scedíme a necháme vychladnúť.
- 2
Na rozohriatu panvicu s kúskom masla vložíme nakrájané kuriatka s nasekanou šalotkou a prudko orestujeme.
- 3
Pridáme cícer, soľ, korenie, štipku šafranu, pokrájaný cesnak, sójovú omáčku, špenátové listy a zmes prehrejeme. Na koniec pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
Tiež cícerový šalát:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre