Teplý cícerový šalát
Teplý cícerový šalát

Teplý cícerový šalát s kuriatkami a so špenátom

Roman Bírešík, Marek Cibuľka, Juraj Slávik
z reštaurácie Na panvici v Piešťanoch, 20. októbra 2020
Teplý cícerový šalát s kuriatkami a so špenátom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4-6
porcie
60 minút
príprava

Suroviny

500 g
600 g
2 ks
2 hrste
2 strúčiky
1 KL




Postup

  1. 1

    Cícer uvaríme v slanej vode. Uvarený cícer scedíme a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Na rozohriatu panvicu s kúskom masla vložíme nakrájané kuriatka s nasekanou šalotkou a prudko orestujeme.

  3. 3

    Pridáme cícer, soľ, korenie, štipku šafranu, pokrájaný cesnak, sójovú omáčku, špenátové listy a zmes prehrejeme. Na koniec pridáme nasekanú petržlenovú vňať.

Diskusia k receptu