Frisée šalát s kokosovými nugetkami
Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 26. júla 2017
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 26. júla 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na širšie rezance, osolíme, okoreníme, obalíme vo vajíčku a v zmesi strúhanky a kokosu. Takto obalené mäso vypražíme.
- 2
Karí dip: Zmiešame majonézu s kyslou smotanou, pridáme karí korenie a šťavu z pomaranča, podľa chuti pridáme soľ.
- 3
Umytý a osušený šalát uložíme do taniera, pridáme nakrájané cherry paradajky a vypražené kúsky kuracích pŕs. Podávame s karí dipom.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu