Kuracie prsia na rasci
Jednoduchý chutný obed.
Postup
- 
                                                    1
                                                    Na horúcom masle opražím rascu a narezanú cibuľku. 
- 2
Pridám kuracie prsia nakrájané na menšie kocky. Na prudkom ohni ich orestujem za stáleho miešania. Nasypem mletú červenú papriku, osolím, pridám cesnak a premiešam. Podlejem vodou a na miernom plameni prikryté dusím. 
- 3
Keď je mäso mäkké, pridám nastrihanú petržlenovú vňať. Následne zahusťujem solamylom, ktorý som rozmiešala v troche vody. Miešam a povarím cca 4-5 minútky. 
- 4
Príloha boli nové varené zemiaky a ľadový šalát v medovo-citrónovej zálievke. Tiež kuracie mäso:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
 


Diskusia k receptu