Kuracie prsia na rasci
Jednoduchý chutný obed.
Postup
-
1
Na horúcom masle opražím rascu a narezanú cibuľku.
- 2
Pridám kuracie prsia nakrájané na menšie kocky. Na prudkom ohni ich orestujem za stáleho miešania. Nasypem mletú červenú papriku, osolím, pridám cesnak a premiešam. Podlejem vodou a na miernom plameni prikryté dusím.
- 3
Keď je mäso mäkké, pridám nastrihanú petržlenovú vňať. Následne zahusťujem solamylom, ktorý som rozmiešala v troche vody. Miešam a povarím cca 4-5 minútky.
- 4
Príloha boli nové varené zemiaky a ľadový šalát v medovo-citrónovej zálievke.
Tiež kuracie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu