Sardinkové špagety zo zásob fotorecept
Foto: janger
Aj bez toho, aby ste museli ísť do obchodu, si toto jedlo môžete pripraviť. Doma má iste každý tieto suroviny v zásobe. Samozrejme, Zobraziť celý popisAj bez toho, aby ste museli ísť do obchodu, si toto jedlo môžete pripraviť. Doma má iste každý tieto suroviny v zásobe. Samozrejme, môžu sa použiť aj iné cestoviny.
porcie
Postup
-
1
Dame varit vodu, pridame sol a cestoviny. Ak su cestoviny uvarene skor, tak nevylejte vsetku vodu, trosku jej budete este potrebovat.
- 2
Na olej dame pokrajanu velku cibulu. Poprazime.
- 3
Po chvilke pridame pokrajany cesnak.
- 4
Neskor primiesame malu konzervu paradajkoveho pretlaku. Ja mam vzdy v zasobe koncentrovany pretlak. Spolu vsetko poprazime a pridame aj suseny kopor. Ak mate cerstvy, tak ten potom pridajte az uplne nakoniec. Pripadne moze byt aj ina bylinka. Okrem toho, podla chuti, dame aj nieco stiplave. Ja som dala malinky kustik susenej stiplavej papricky. Kto ma rad stiplave, da si toho viac.
- 5
Pridame do toho sardinky z konzervy. A este vsetko spolu premiesame. Pridala som aj par lyzic vriacej vody, v ktorej sa varia cestoviny.
- 6
Uvarene spagety dame do panvice, vsetko premiesame, pripadne pridame este trosku varenej vody zo spagiet.
- 7
Mozeme podavat. Chutne a rychle jedlo. Dobru chut.
Tiež Špagety:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Za mna bazalka, alebo oregano.
Fajn, ze si sa pristavila :-).
Prajem Ti peknú nedeľu
A nech trosku naprsi...
Veru, bleskovy recept, taky pre zaneprazdnenych, uponahlanych, alebo "lenivych", haha....
Dnes som si doplnila zasoby bazalky ;-). Ale aj tak tam ten kopor bol dobry ;-). Syr davam na kopu veci, ale reku, budu mi tu na Vareche frflosi frflat, ze naco syr na vsetko hadzat...:-))). Tak v ramci sebaobrany som nedala ;-).
Musela som sa zasmiať, …. že si nedala syr, aby si sa vyhla "frfľošom" …. :-))
Kľudne si daj, čo máš rada :-)
Vidíš, každému sa hodí niečo iné - pažítka, oregano, bazalka … Ja by som tiež dala radšej kôpor, používa sa veľa v gréckej kuchyni a mne k rybám a rajčinám pasuje.
Každý podľa chuti.
Pekný deň prajem.
Aj zart treba sem-tam.....a posypat syrom sa da aj potajme ;-))). No tentokrat som ozaj nedala.
Pozdravujem.
Inak, aj sardinky (tuniak) byvaju tiez aj v olivovom oleji, takze kludne cely obsah plechovky moze ist do toho.