![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ryžové rezance so šampiňónmi
Tento receptík sme s polovičkou vymysleli spoločne. Ja som povedala nápad a on pripravoval. A...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fazuľa na husto s údenou krkovičkou
Moja polovička má veľmi rada suchú fazuľu. Veď pochádza zo Sučian a nie nadarmo ich volajú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jesenná vitamínová bomba
Keďže sme mali trošku kalorickejší víkend na večeru moja polovička pripravila takýto super zeleninový tanier. Nevedela...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Knedlo vepřo zelo
V sobotu moja polovička uvarila takúto fajnotu a ja som fotila. Mali sme dosť aj na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kelový prívarok s bravčovinou
Kel máme radi na rôzny spôsob a keďže jeseň klope na dvere kelu je v záhradke dostatok....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Perník s kypriacim práškom do perníka
V nedeľu sme čakali návštevu a spomenula som si na tento koláčik, ktorý som vedela upiecť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Koložvárska kapusta
V sobotu som nevedela, čo navariť. Zistila som, že máme ešte posledný kúsok kyslej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vyprážané dubákové hlavičky
Milí varechári, včera bol sviatok a ja som bola zase v hore na hríboch ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený baklažán s hubami
Milé kuchtičky, včera som bola na hubách a na večeru sme si pripravili takúto pochúťku. Dúfam,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vyprážana cuketa so sezamom
Tento receptík som varila 3. septembra a pridávam ho len dnes. Dúfam, že sa...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Liptovské studenô - Huspenina
Rozmýšľala som , čo by som také dobré navarila. Aby to bolo mňamo, ale...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zavárané huby s uhorkami
V sobotu som bola v Žiarskej doline na hubách a nazbierala som ich dosť veľa, tak...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cuketovo-hubový paprikáš
Keďže je sezóna na zber hríbov, chcem sa s Vami podeliť o jeden super rýchly receptík,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fazuľa na Indický spôsob
Fazuľu na noc namočíme. Na druhý deň ju varíme v slanej vode a pridáme bobkový list....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Malinovo-ríbezľový koláčik
Keďže na Liptove pomaly všetko dozrieva rozhodla som sa upiecť koláčik a použila som naň ríbezle...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zeleninový tanier so salámou Mňam, mňam
Mrkva, brokolica, mungo fazuľka, reďkvička, paradajka, ľadový šalát, uhorka šalátová, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečený karfiol trochu inak
Karfiol, šampiňóny, cibuľa, kyslá smotana, tvrdý syr, olej, soľ, čierne...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cícerový šalát
Cicer, paradajka, zelená paprika, čierne olivy, cibuľa, cesnak, citrón, olej,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Miešaný šalát z BROKOLICOU a FAZUĽOU
Brokolica, konzerva sterilizovanej červenej fazule, mrkva, zemiaky, sterilizovaná kukurica, soľ, šťava...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šošovica zapečená s kyslou kapustou
Šošovicu povaríme do polomäkka v slanej vode s bobkovým listom. Kyslú kapustu udusíme. Pridáme trošku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečená pohánka s cibuľou
Pohánku namočíme 2-3 hodiny pred varením. Varíme do mäkka. Pridáme soľ, kurkumu, vegetu....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sójové kocky so suchou fazuľou
Suchú fazuľu si deň do predu namočíme. Možeme použiť aj zaváranú fazuľu v konzerve, tá...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečená brokolica so syrom a šunkou
Brokolicu rozoberieme na ružičky a dáme variť do osolenej vody. Keď je brokolica mäkká vyberieme, uložíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Baklažán s mugno fazuľkou a s mrkvou
Baklažán umyjeme, nakrájame na 5 mm kolieska, osolíme, okoreníme a necháme postáť 1/2 h...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ryžový závitok plnený špargľou
Špargľu ak máme čerstvú uvaríme v slanej vode. Ak máme zaváranú tak ju scedíme. Špargľu obalíme...