Foto: zabiatko66
2
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Špargľu ak máme čerstvú uvaríme v slanej vode. Ak máme zaváranú tak ju scedíme. Špargľu obalíme do šunky a plátkového tvrdého syra. Ryžový papier si pripravíme podľa návodu na obale. Keď je papier mäkký, pripravenú špargľu so šunkou a plátkovým syrom stočíme do ryžového papiera a opečieme na panvici z každej strany.
- 2
Príloha: Ako prílohu podávame zeleninový šalát podľa ročného obdobia. Napr. Ľadový šalát s redkvičkou, zelenou paprikou a paradajkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pór si uvarím v slanej vode potom ho rozkrojím na 4 menšie kúsky a postup je rovnaký ako so špargľou.
Je to veľmi chutné. Veľmi často to robievam na večeru.