Ryžový závitok plnený špargľou

zabiatko66 - fotkazabiatko66, 8. apríla 2010
2
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

6 ks
15 dkg
15 dkg
2 ks
10 ml




Postup

  1. 1

    Špargľu ak máme čerstvú uvaríme v slanej vode. Ak máme zaváranú tak ju scedíme. Špargľu obalíme do šunky a plátkového tvrdého syra. Ryžový papier si pripravíme podľa návodu na obale. Keď je papier mäkký, pripravenú špargľu so šunkou a plátkovým syrom stočíme do ryžového papiera a opečieme na panvici z každej strany.

  2. 2

    Príloha: Ako prílohu podávame zeleninový šalát podľa ročného obdobia. Napr. Ľadový šalát s redkvičkou, zelenou paprikou a paradajkami.

Diskusia k receptu

huck
Receptik ma očaril - prava jarna pochutka. Vyskušam sto pro..:) už je v mojej KK
zabiatko66
Áno je to veľmi chutné a ak nemáte špargľu ja používam aj pór.
Pór si uvarím v slanej vode potom ho rozkrojím na 4 menšie kúsky a postup je rovnaký ako so špargľou.
Je to veľmi chutné. Veľmi často to robievam na večeru.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia