Foto: zabiatko66
Rozmýšľala som , čo by som také dobré navarila. Aby to bolo mňamo, ale aby sa to aj hneď nezjedlo, nech nemusím každý večer Zobraziť celý popisRozmýšľala som , čo by som také dobré navarila. Aby to bolo mňamo, ale aby sa to aj hneď nezjedlo, nech nemusím každý večer po práci pri hrncoch stáť. A napadlo ma toto: ,,STUDENO”
Postup
-
1
Koleno a knošky umyjeme, zeleninku očistíme, pridíme všetky koreniny a dáme variť do tlakového hrnca na 1.30-1.45 h. Potom vyberieme, knošky a koleno oberieme a nakrájame na malé kúsky, kto má rád môže pridať aj trošku kože. A všetko mäsko si poukladáme do mištičiek. Voda, ktorá nám ostala v hrnci precedíme. A tým čistým vývarom všetko zalejeme a dáme stuhnúť. Na druhý deň môžeme papať. Studeno polejeme troškou octu, nakrájame červenú cibuľku trošku okoreníme a osolíme. Podávame s pečivom alebo s chlebíkom. Dobrú chuť!.
huspeninka nie je vôbec kalná. My to robievame vždy takto v tlakovom hrnci a bez koží. Nidy sme ju nepokazili. Keď máte také väčšie kolienko a knošky úplne 3 väčšie stačia keď sú menšie tak kúpim 4 ks.