Ryžový rôsol
Umytú ryžu zalejeme vodou a varíme do polomäkka. Potom pridáme mlieko s cukrom a dovaríme. Na koniec...
Kde Nič- Tu Nič
Na doske zamiesime husté cesto z cukru, kakaa, vanilky a bielka. Ak je bielok veľký pridáme cukor...
Zemiakové rezne plnené kelom
Umyté zemiaky uvaríme, ošúpeme popučíme, pridáme múku soľ vajce a spracujeme na cesto. Rozdelíme ho na osem...
Zaprávané topinambury
Pretože topinambur akosi vymizol z našej kuchyne tak som sa rozhodol ho trocha pripomenúť.
Plnená paprika na smotane
Nakoľo pestujem paradajky papriku a inú zeleninu chovám brojlerové kurence tak kombinujem.
Vyprážané paradajky
tento recept mám od priateľa z talianska od jeho mamy, ktorá ho robí dosť často
Dusená tekvica s jablkami
Jablká pridávam do mnohých jedál a vždy sa mi osvedčili totiž jablko zjemňuje chuť a tak skúšam....
Zemiakový nákyp s bryndzou a prošutom
vymyslel som si francúzske zemiaky trochu inak lebo mám veľmi rád bryndzu a syry
Marinované kuracie prsia v špenátovom liste
Tento recept mi dala moja dcéra z Francúzska kde ho robia dosť často a tak som ho...
Pražený klíčený hrášok
v maminej starej kuchárke som našiel tento recept a veľmi ma zaujal tak som ho vyskúšal a...
Zbojnícka mladosť
Tento recept robieval kedysi môj otec pred 30 rokmi a veľmi nám to chutilo. Názov tohto...
Ragu z bravčových sŕdc
Je to môj vlastný recept rád ho používam, preto lebo je jednoduchý a rýchly. Pripravujem...
Baranie klobásy
postup prípravy: baranie mäso zo stehna ale aj mastného pomelieme na mlynčeku na mäso použiť jemné oká...