Ragú po Pražsky

bobo1 - fotkabobo1, 5. augusta 2012

Už ani neviem kde som to vykopal.

6-8
porcií
10 minút
príprava
75 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
200 g
200 g
100 g
20 g
0/5 citróna
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Teľacie mäso uvaríme do mäkka nakrájame na malé kocky aj šunku. Nakrájané šampiňóny opečieme na masti keď sú hotové pridáme mäso a šunku.Polovicu bešamelovej omáčky zmiešame s mäsom,šampiňónmy a šunkou.

  2. 2

    Keramické mušle vymažeme druhou polovicou bešamelu naplníme ich s pripravenou zmesou pokvapkáme citrónovou šťavou strúhaním syrom a dáme zapiecť asi na 15 min pri teplote 180 stupňou.

  3. 3

    Podávame s hranolčekmi,ryžou apd.

Recept je zaradený do kategórií:
Teľacie mäso, Huby, Slovenská kuchyňa, Nitriansky kraj, Obed

Diskusia k receptu

používateľ nemá avatar
mb
mb
moze to byt chutne jedlo, az na to "ťeľacie sťehno".

evanaaa
Aj mne sa páči, tiež až na tých 180 stupňou, ale @bobo1 sa na nás nahnevá, tu ide hlavne o recept. len tie mušle nemám, čo by s amiesto nich dalo použiť?

Zaujímavé video z archívu TV Varecha