Už ani neviem kde som to vykopal.
6-8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
75 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Teľacie mäso uvaríme do mäkka nakrájame na malé kocky aj šunku. Nakrájané šampiňóny opečieme na masti keď sú hotové pridáme mäso a šunku.Polovicu bešamelovej omáčky zmiešame s mäsom,šampiňónmy a šunkou.
- 2
Keramické mušle vymažeme druhou polovicou bešamelu naplníme ich s pripravenou zmesou pokvapkáme citrónovou šťavou strúhaním syrom a dáme zapiecť asi na 15 min pri teplote 180 stupňou.
- 3
Podávame s hranolčekmi,ryžou apd.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu