postup prípravy: baranie mäso zo stehna ale aj mastného pomelieme na mlynčeku na mäso použiť jemné oká do pomletej masy pridáme:mleté korenie,sladkú mletú papriku,cesnak Zobraziť celý popispostup prípravy: baranie mäso zo stehna ale aj mastného pomelieme na mlynčeku na mäso použiť jemné oká do pomletej masy pridáme:mleté korenie,sladkú mletú papriku,cesnak môžeme mlieť s mäsom,mletú červenú papriku pálivú podľa chuti.Potom všetko dobre premiešame.Plníme do baraních čriev. Tento recept mi dal môj priateľ z Alžírska vo Francúzku je veľmi rozšírený.Ja ho robím celoročne.
príprava
Postup
-
1
Vykostené baranie sťehno a baranie mastné pokrájame na menšie kocky
- 2
Pomelieme na mlynčeku s malými očkami masu si dáme do vaničky a pridáme všetky koreniny dobre to všetko premiešame necháme asi 2 h stáť aby to dobre prešlo chuťami premyjeme črevá.
- 3
Mäso vkladáme do plničky na klobásy robíme tenšie a dlhšie klobásky. podávame opečené len tak na panvici bez oleja alebo masti oni si pustia svoju masť ku tomu je veľmi dobré zemiakové pyré.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
je na mna kontakt.