Nakoľo pestujem paradajky papriku a inú zeleninu chovám brojlerové kurence tak kombinujem.
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
mleté mäso osolíme , okoreníme spojíme v mlieku namočenými rožkami a vajciami ak treba pridáme trocha strúhanky, papriky naplníme. Roztopíme bravčovú masť a na nej rozškvaríme slaninku a pridáme nakrájanú nadrobno cibuľku, do tohto výpeku pridáme 2 polievkové lyžice vývaru. Olúpeme si paradajky.
- 2
Naplnené papriky vložíme do rozškvarenej slaninky, dusíme, otáčame , pridáme olúpané paradajky. pri dusení občas podlievame vývarom, keď sú papriky mäkké, posypeme ich navrch strúhaným syrom, polejeme ich kyslou smotanou a okoreníme.
- 3
Podávame s opekanými zemiakmi , zemiakovou kašou, ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujeme za upozornenie, nevyhovujúcu fotku k receptu sme odstránili.