Nakoľo pestujem paradajky papriku a inú zeleninu chovám brojlerové kurence tak kombinujem.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
8 ks |
|
500 g |
|
1 ks |
|
100 g |
|
|
|
|
|
2 ks |
|
2 ks |
|
300 g |
|
50 g |
|
50 g |
|
250 ml |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
mleté mäso osolíme , okoreníme spojíme v mlieku namočenými rožkami a vajciami ak treba pridáme trocha strúhanky, papriky naplníme. Roztopíme bravčovú masť a na nej rozškvaríme slaninku a pridáme nakrájanú nadrobno cibuľku, do tohto výpeku pridáme 2 polievkové lyžice vývaru. Olúpeme si paradajky.
- 2
Naplnené papriky vložíme do rozškvarenej slaninky, dusíme, otáčame , pridáme olúpané paradajky. pri dusení občas podlievame vývarom, keď sú papriky mäkké, posypeme ich navrch strúhaným syrom, polejeme ich kyslou smotanou a okoreníme.
- 3
Podávame s opekanými zemiakmi , zemiakovou kašou, ryžou.
- 2
Ďakujeme za upozornenie, nevyhovujúcu fotku k receptu sme odstránili.