Plnená paprika na smotane

bobo1 - fotkabobo1, 17. júna 2012

Nakoľo pestujem paradajky papriku a inú zeleninu chovám brojlerové kurence tak kombinujem.

4
porcie
60 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks
500 g
1 ks
100 g
2 ks
2 ks
300 g
50 g
50 g
250 ml
podľa potreby
podľa potreby




Postup

  1. 1

    mleté mäso osolíme , okoreníme spojíme v mlieku namočenými rožkami a vajciami ak treba pridáme trocha strúhanky, papriky naplníme. Roztopíme bravčovú masť a na nej rozškvaríme slaninku a pridáme nakrájanú nadrobno cibuľku, do tohto výpeku pridáme 2 polievkové lyžice vývaru. Olúpeme si paradajky.

  2. 2

    Naplnené papriky vložíme do rozškvarenej slaninky, dusíme, otáčame , pridáme olúpané paradajky. pri dusení občas podlievame vývarom, keď sú papriky mäkké, posypeme ich navrch strúhaným syrom, polejeme ich kyslou smotanou a okoreníme.

  3. 3

    Podávame s opekanými zemiakmi , zemiakovou kašou, ryžou.

Diskusia k receptu

mracik9
nejak mi nesedí obrázok z receptom,ale ten kozí syr poznám,niekedy dávno som ho robila,je božský
tinca
keď ako pozerám papriku tam nevidím...
tetuska
chcela som vidieť ten obrázok aj s receptom, ale bohužiaľ, je tam len nejaký bochník, asi syrový, tento recept nie je spoľahlivý...
redakcia
@Tetuska (18.1.2018 10:18)

Ďakujeme za upozornenie, nevyhovujúcu fotku k receptu sme odstránili.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia