Paradajky na smotane

bobo1 - fotkabobo1, 6. júla 2012

Toto je recept z roku 1954.

5 minút
príprava
8 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks
80 g
šťipka
1/8
2 pol.lyžice
2 pol.lyžice




Postup

  1. 1

    Nakrájanú cibuľu pražíme na oleji,pridáme sladkú papriku a na plátky nakrájané paradajky.Chvíľu to podusíme,potom to zalejeme smotanou ( jogurtom ) v ktorej sme rozmiešali múku,soľ,bazalku,korenie.Necháme ešte chvíľu podusiť.

  2. 3

    Podávame na celé varené zemiaky,cestovinu alebo grilované mäso.

Diskusia k receptu

arasidka
kúrňa, ja som na svete o dva roky dlhšie, ale tento recept nepoznám. Tak ešte raz - na zemiaky, toto by bol recept pre moju maminu. V poslednej dobe si obľúbila pečené zemiaky a na to kečup. Podotýkam, že kečup Gurmán je vynikajúci. Po prvýkrát som podľahla reklame a dávam im za pravdu / ale do postele si ho tiež neberiem !:)) Poznáte tu reklamu, že?
mijaita
Oloupany rajcata dost casto takhle delam , ale ta paprika se mi v receptu libi. Mouka uz ne, necham vydusit vodu a dam trosku Gran Cucina. ano, lahodne, skvele, na spagety, nebo jen samotne, uzasne!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia