Je to môj vlastný recept rád ho používam, preto lebo je jednoduchý a rýchly. Pripravujem ho vždy keď mám málo času a mám v Zobraziť celý popisJe to môj vlastný recept rád ho používam, preto lebo je jednoduchý a rýchly. Pripravujem ho vždy keď mám málo času a mám v mrazničke bravčové srdcia.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyjeme a uvaríme srdcia do mäkka, potom ich vyberieme a necháme vychladnúť, potom ich pomelieme na mäsovom mlynčeku na malom oku.
- 2
V hrnci speníme nadrobno nakrájanú cibulku do sklovita potom pridáme pomleté srdcia, pridáme čierne mleté korenie, vegetu a podlejeme trochou vývaru zo sŕdc a necháme mierne podusiť. Keď to máme podusené pridáme pretlak a necháme ešte takých 10 minút prevrieť , nakoniec pridáme trochu cukru , bazalky , oregána a pretlačený cesnak.
- 3
Podávame s rôznymi druhmi cestovín. Môžeme ragu použiť aj ako surovinu na prípravu pizze, pirohov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ale mohol si dať aspoň ilustračné foto,nech tie slinky tečú kvalitnejšie...:)