objavil som super osviežujúci puding na večernú párty
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dobre vymiešame maslo, žĺtky, cukor a nelúpané mleté mandle. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a zľahka primiešame k cestu. Väčšiu pudingovú formu vymastíme maslom, vysypeme jemnou strúhankou a vložíme do nej cesto. Vo vriacej vode varíme až puding ztuhne.(pudingovú formu vložíme do druhého hrnca s vodou).
- 2
Vínová pena : vo víne dobre zamiešame žĺtky , cukor a varíme do zhustnutia, keď začne vrieť odstavíme a necháme vychladnúť.
- 3
Na vychladnutý nakrájaný na tanierikoch pripravený puding nalievame vínovú penu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu