Zbojnícka mladosť

bobo1 - fotkabobo1, 15. mája 2012

Tento recept robieval kedysi môj otec pred 30 rokmi a veľmi nám to chutilo. Názov tohto receptu presne neviem , ale otec to tak volal.

6
porcií
15 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
300 g
300 g
300 g (srnčie, jelenina, diviak)
1 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky druhy mäsa pokrájame na rezance. Na masri speníme cibuľu, pridáme divinu, keď je divina polomäkká pridáme bravčovinu a teľacinu a nakoniec pridáme bravčovú pečienku.

  2. 2

    keď je všetko mäkké pridáme soľ, korenie, feferónku podľa vlastnej chuti a nakoniec pridáme lečo ( miesto leča môžme použiť čerstvé paradajky a papriky). Necháme prejsť varom a odstavíme.

  3. 3

    Podávame s čerstvým pečivom, môžme zmesou naplniť aj zemiakovú placku.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
@bobo1 - v zemiakovej placke je to výborné jedlo, zasýtí, dala som si do KK, lebo toto jedlo sme si robili trošku ináč, bez diviny, tak vyskúšam podľa receptu-páči sa mi.

Pridaj komentár k receptu: