Zbojnícka mladosť

bobo1 - fotkabobo1, 15. mája 2012 9:27
Ďalšie recepty »

Tento recept robieval kedysi môj otec pred 30 rokmi a veľmi nám to chutilo. Názov tohto receptu presne neviem , ale otec to tak volal.

6
porcií
15 min
príprava
120 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Všetky druhy mäsa pokrájame na rezance. Na masri speníme cibuľu, pridáme divinu, keď je divina polomäkká pridáme bravčovinu a teľacinu a nakoniec pridáme bravčovú pečienku.

  2. 2

    keď je všetko mäkké pridáme soľ, korenie, feferónku podľa vlastnej chuti a nakoniec pridáme lečo ( miesto leča môžme použiť čerstvé paradajky a papriky). Necháme prejsť varom a odstavíme.

  3. 3

    Podávame s čerstvým pečivom, môžme zmesou naplniť aj zemiakovú placku.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist