Tento recept robieval kedysi môj otec pred 30 rokmi a veľmi nám to chutilo. Názov tohto receptu presne neviem , ale otec to tak Zobraziť celý popisTento recept robieval kedysi môj otec pred 30 rokmi a veľmi nám to chutilo. Názov tohto receptu presne neviem , ale otec to tak volal.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky druhy mäsa pokrájame na rezance. Na masri speníme cibuľu, pridáme divinu, keď je divina polomäkká pridáme bravčovinu a teľacinu a nakoniec pridáme bravčovú pečienku.
- 2
keď je všetko mäkké pridáme soľ, korenie, feferónku podľa vlastnej chuti a nakoniec pridáme lečo ( miesto leča môžme použiť čerstvé paradajky a papriky). Necháme prejsť varom a odstavíme.
- 3
Podávame s čerstvým pečivom, môžme zmesou naplniť aj zemiakovú placku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu